Safaristolar i inredning

Ombonat

Det kanske är gästhus-landseffekten eller det faktum att vi är på väg in mot hösten, men just nu dras jag till ombonade miljöer. Brunt och rödbrända toner. Så här i gränslandet mellan sommar och skolstartsperiod blir jag alltid på "fixa-humör" här hemma i stan. Och då dras jag till varma toner.

Under sommaren blir vårt stadshem mer som en mellanlandningsplats för tvätt och räkningar. Även om vi är här en del så är det landet som blir hemmet. Endast i balkonglådan syns spår av lite TLC. Och så i augusti flyttar vi hem igen och allt känns så passé, så trist. Jag får bara lust att förändra. 

Precis som när jag gick i grundskolan. Då man med omsorg valde nytt omslagspapper, klädde in böckerna, matchade med nya pennor, anteckningsblock och handlade ny säsongsgarderob.  Så är det nu också. Brytningspunkt, ny termin - plats för förnyelse. Nya växter, någon ny pinal.

I höst har vi också en hel del småprojekt här hemma att ta tag i: våra matsalsstolar ska kläs om, ny soffa ska inhandlas och likaså ny badrumsförvaring. Och vinden, som är en del av vår lägenhet, ska också få en genomrensning. 

Fler och fler hittar hit till bloggen, vilket glädjer mig. Tack för att du tittar in.

Foto: Bo Bedre

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...