Grönt kök rostfri bänk

Gröna köks- och trädgårdsdrömmar i Visby

Det finns nästan ingenting jag längtar mer efter än ett nytt kök på landet. Det näst bästa är att se bilder på kök som matchar mina egna drömmar. Vad säger ni om det här gröna köket som finns i Visby? Även trädgården inspirerar.

Vårt kök på landet har verkligen sett sina bästa dagar. Den ena luckan efter den andra ramlar ur sin ram och köket är ganska opraktiskt planerat. I höst är det äntligen dags för ett nytt kök. Vi har förberett genom att sätta igen ett fönster och har tagit ned alla överskåpen. I min fantasi är det klart. 

Just nu är köket, om möjligt, ännu mer opraktiskt. Alla stapelvaror finns i förrådet bredvid badrummet och porslinet står på nedersta hyllan i vitrinskåpet. Ugnsknappen till spisen har tappat sin fjädring och diskmaskinen har givit upp. Desto större blir lyckan när allt är på plats, tänker jag. Slowdecoration. 

Vi funderar en del kring detaljerna. Precis som på bilden kommer vi ha vita överskåp och gröna underskåp. Vi har ganska lågt i taket i vårt furuparadis. Mörka överskåp förstärker takets gräns medan ljusa ger ett luftigare intryck. Jag lutar åt en rostfri bänk, precis som här. Det håller och tål allt. Stenskivor går helt bort. Det är väldigt fint, men har man en son som gärna slamrar med tallriken så blir det ett stressmoment. 

Igår var jag i Norrtälje och tittade på kakel. Jag vill ha ganska stora vita, enkla plattor i 20x40. Och hittade de helt perfekta till halva priset. Det var bara att slå till. 

Grönt kök vita överskåp
Grönt kök

Trädgården

Måste också visa trädgården med en Walled garden med kalkstensmur. Underbar. 

Trädgård, kalkstensmur, walled garden
Hängmatta, kalksten
Porsche
Uteplats
Utedusch

Utedusch

Fasad, kalksten, Visby

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...