Sommardukning

Ack semestertid du sköna

Så är den äntligen här, sommarsemestern. Efterlängtad. Och väderleksprognosen ser lovande ut med 22-25 grader. Ljuvligt. Ser fram emot några lata dagar på vårt lantsställe. Att ta av sig klockan och bara låta hungern och sömn styra tiderna. Att ha mina dagliga beting.

Rensa rabatten på förmiddagen, gå en promenad, bada, dricka en kopp te, vila i hängmattan och så dra igång något projekt. I teorin ser jag hur jag ligger i hängmattan och sträckläser en bok eller två under flera dagar i sträck, men i själva verket är jag den rastlösa typen. Måste göra något. En prestation före jag kan sätta mig ned.

Fast jag är lat också. Seg på morgonen och vill dricka min kopp kaffe i lugn och ro. Morna mig. Pyssla med ingenting i min pyamas. Maken och sonen är däremot morgonpigga. De kan bara skutta ur sängen. Och fånga dagen på en gång. En ny spännande dag. Jag är som en sengångare, tappar saker, rör mig långsamt och kan inte tänka klart. Hur som helst ser jag fram emot att komma till landet där allt är stilla. Så hoppas jag förstås att goda vänner kommer förbi att vi får varma dagar med mycket sol.

Ett och annat inlägg har jag nog tänkt, fastän mer när andan och inspirationen kommer på. Och så vill jag bara tacka dig som tittar in här på bloggen.

Foto: Ralph Lauren Home

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...