Stiligahem vardagsrum

Hemma i tolv år

Vi fick nycklarna hit på fredagen, en då det var val för tolv år sedan. Det var vårt första gemensamma hem och vi längtade efter att flytta in. Vi tog med oss madrasser, sängkläder och ved och låg framför brasan den kvällen. Vi planerade och målade. Det var samma typ av väder som idag - och samma ljus. Tack för tolv år. Ser fram emot fortsättningen. 

Under ett års tid hade vi varit med i budgivningar och kollat på hundra lägenheter, minst. Och jag minns att den här lägenheten i verkligheten överträffade bilderna. Så var det faktiskt. Fönstret, de glasade skjutdörrarna, takhöjden och vyn genom tre rum i fil var så fin. Den var konstigt möblerad och rörig i färgsättningen. Och planlösningen var inte så konstig i verkligheten. Jag vågade inte riktigt bli förtjust i den vid den på visningen så när herr J ringde och sa att den var vår, kände jag inget utan svarade: jag vill inte ha den. Det ville jag ju förstås, men så reagerade jag. Hela den sommaren cyklade vi förbi här för att kolla att lägenheten stod kvar. Vi längtade. 

Under åren här har vi flyttat runt på saker allt efter att behoven och familjesituationen har förändrats. Och nu ser det ut så här.

Foto: Stiligahem

Stiligahem detalj vardagsrum
0B08A163-38B3-419
Vardagsrum
Stiligahem inbyggda skåp vardagsrum
36BB0C31-5F9B-4659-B204-FCB2F8A2915D
STiligahem vardagsrum
9DBAE926-711D-4FE1-B3DD-52A52E11D2F1
Stiligahem sovrum

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...