Gott nytt år! 

Gott slut på 2014 och Gott Nytt År 2015. Så här vid årets slut brukar jag alltid reflektera över året som varit. Vad som funkat och vad som varit mindre bra och vilka förändringar jag vill se under det kommande året. Några nyårslöften som så blir det inte. Däremot inriktningsbeslut.

 
2014 har varit ett blandat år. På inredningsfronten har tankarna mest gått till hemmet i stan. Efter att ha lagt vårt hjärta på huset och trädgården på landet under flera år kändes det på tiden att ge vårt huvudboende lite TLC. Vi möblerade om lite och införskaffade äntligen en soffa och en ny fåtölj. En efterlängtad taklampa till matsalen och rullgardin till sovrummet kom till. Den efterlängtade inredningen av vinden - blev framskjuten.
Och nu efter julen flyttar vi ut temporärt medan badrummets vattenskada åtgärdas. Först tänkte vi passa på att göra om alltihopa, men nu åtgärdar vi bara skadan.
 
På det privata planet har det varit turbulent. Under året bytte jag jobb och maken har haft sitt första räkenskapsår i sitt nya företag. Jag fick inreda hans nya kontor, vilket var en kul erfarenhet. Så har det varit en hel del med sonen. Vi får kämpa för att han ska få hjälp att utvecklas och målet under hösten har också varit att hitta mer avlastning för oss också. Men det privata livet har ändå mest präglats av mina föräldrar. Min pappas hastiga insjuknande, hans svåra sjukdom och plötsliga död förändrade livet helt här under hösten. Mina båda jättefriska och "unga aktiva"föräldrar blev båda över en natt invalidiserade och behov av daglig tillsyn. Min mamma fick mitt i allt  ett allvarligt benbrott och genomgick två operationer under de 20 dagar hon tillbringade på sjukhuset. Det var en tuff höst. Behållningen är min sammansvetsade familj, mina fantastiska syskon och min beundransvärda mamma. Vi håller ihop.
 
För 2015 hoppas jag kunna utveckla bloggen och hitta tillbaka till mina träningsrutiner. Jag skulle också vilja hitta ett område att förkovra mig på. Om det är yrkesmässigt eller privat kan jag inte bestämma mig för. Lever man med en make som  driver eget och har en son med speciella behov så finns det inte mycket egentid. Det blir efter klockan nio på kvällarna. Jag är ofta så trött då att jag inte nyttjar tiden ordentligt. Jag tänkte göra en plan med saker jag vill göra och försöka beta av dem.
 
När det gäller bloggen leker jag med tanken att göra exteriöra inlägg emellanåt. Alltså skriva om arkitektur, som är ett av mina stora intressen. Men jag återkommer till det. Och här vill jag gärna höra vad du tycker. Är det något du vill se mer av, eller mindre av så är det välkommet med en kommentar, om du har tid och lust...
 
Nu vill jag önska er alla ett gott slut och ett gott nytt. Vi ses 2015
EA828B2F-FFF9-4EAD-B084-B268DE7CFA18

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...