uggla_uggelvik omoss

Uggelvik kommunikation

Uggelvik kommunikation AB består av Fredrik och Ann-Charlotte Jönsson. Vår verksamhet är inriktad på våra respektive specialistområden och det vi gör tillsammans. 1+1 = 3 skulle man kunna säga. 

Vi erbjuder utbildning inom försäkringsjuridik, strategisk kommunikation, handel med inredningsföremål och skribenttjänster. 

Utbildning inom försäkringsjuridik

Vi genomför utbildningar inom försäkringsrätt och skadeståndsrätt. Fredrik Jönsson är jurist inom försäkringsområdet och är expert på personskador.  Han undervisar på Institutet för försäkringsutbildning, IFU vid Handelshögskolan i Stockholm. 2013 publicerades boken Praktisk personskaderätt på Jure förlag. Sedan 2016 är han vd för JW Loss Adjusting AB.

 

Strategisk kommunikation

Vi erbjuder strategiska kommunikationstjänster, främst inom varumärkesbyggande och PR. Ann-Charlotte Jönsson är en senior kommunikatör. Sedan 2020 är hon kommunikationschef för en verksamhet inriktad på funktionsnedsättningar i Region Stockholm. 

Skribenttjänster

Vi har båda ett stort intresse för historia och det skrivna ordets berättande. Parallellt med våra ordinarie jobb har det alltid funnits olika skribentuppdrag. Ann-Charlotte är redaktör för bloggen stiligahem.se

Linje