Tankar

En far och en son. En liten och en stor. Om att skydda och bli skyddad. Om rädsla. Vi kan inte skydda oss mot sorg och smärta, inte gömma oss. Men, vi kan söka och finna tröst. 

Den här bilden tog jag idag och den säger så mycket. Sammanfattar mer än jag kan uttrycka. Min brors yngsta döptes idag, i den kyrka min pappa begravdes i. Nästan exakt på årsdagen som är i morgon. Han kom till under förra hösten, mitt under allt jobbigt med mina båda föräldrar och nu bär han min pappas namn. Så lever min far vidare i en ny person. Med egen personlighet. Slutet är början på något nytt. 
 
Terrorism är oförutsägbart, precis som livet. Vi hade svårt att sova i natt. Tankarna gick till Frankrike och det obehagliga terrorattentatet. Och vi pratade om nyheterna. Det kändes skönt att vara tillsammans. Faktum är att det var vad jag ville. Hålla om min familj och inte gå ut. Men det går inte att leva i rädsla. Kärleken måste övervinna rädslan. Ljuset är starkare än mörkret. Så vi går ut. Och fortsätter att leva som vanligt, om än lite tacksammare för det vi har. 
 
Foto: Stiligahem
318A27F1-CA54-4451-ADDC-AD657378BE2E

Linje

Relaterade nyheter

IMG_6519
Designikoner
Stiligahem besöker
18 september, 2023

Reijmyreglasen gör drycken

Stiliga hem
Reijmyreglasen gör drycken Det kräver fem personer för att göra ett av Reijmyres lövtunna kristallgla...
Kantareller
Trädgårdsdagboken
3 september, 2023

Skördetider

Stiliga hem
Skördetider Almanackan säger 1 september och skogen dignar av bär och svamp. Den regniga juli månad f...