En förträfflig dag

(null)
En av mina absoluta favoritkulörer är champagne. Till och med när jag valde vigselring, så ville jag helst ha en färgad sten. Så när Bukowskis firade jubileum med en limiterad upplaga av hortuskrukan i bärnsten fick jag stort habegär, men ingen möjlighet att köpa.

Enligt Svenskt tenn skulle dock krukan komma i butik i november. Den kom till butiken dagen före min födelsedag. Detta hade förstås min älskade make koll på. Det kändes som den absolut bästa presenten jag kunde få. I den här krukan ska jag ha ljusrosa blommor. Finns det något vackrare.

(null)
Jag fick också en efterlängtad kudde i tyget Magnolia från GP & J Baker och en fin grön kruka med mässingsfat. Den senare kommer att flytta med ut till landet. 
(null)
När "japanskorna" flyttade upp på väggen, tyckte jag att rummet behövde en lite asiatisk touch i den vita soffan. Det här tyget har min absoluta favoritfärgskala med brunt, rosa, grönt och orange. Jag är så glad. 
(null)

(null)
Det blev en familjepromenad med stopp på Djurgårdsbrunns värdshus 
(null)
Djurgårdsbrunnskanalen i höstskrud
(null)
Mina fina killar
(null)

(null)
Födelsedagsdukningen gick i samma färgtema. Min mamma kom förbi och åt med oss på coronasäkrat avstånd. Av henne fick jag den fina Guy Degrenne-kannan. Så nu har jag en tekanna även i stan. 
#1 - - Ann:

Vilken snygg trio din make fick till och vilken söt bloggerska du är. Roligt när något så enkelt som en kudde kan lyfta både humör och inredning. Önskar dig en fin arbetsvecka.

Svar: Ja, jag blir verkligen glad av fina ting. Jag har tänkt på kudden i några månader och då blir det verkligen extra kul med uppfyllda önskningar. Herr j är också den mest generösa människa jag mött
Ann-Charlotte