Nominerad som eldsjäl

(null)

Jag brukar försöka hålla isär det lustfyllda inredningsintresset med det som upptar 95 procent av min vakna tid, livet som funkisförälder. Och då menar jag inte arkitekturperioden funktionalismen. Men när man blir nominerad i något viktigt och i slutspurten känner segervittring, då finns det undantag. 


Jag vet att många av er som följer mig känner till lite om min livssituation, med en 12-årig som har flera och omfattande funktionsnedsättningar. Det sipprar ut lite då och då, kanske mest på instagram. Och jag har till slut landat i att några av er kanske ändå vill rösta på mig. Jag lade ut en liten bild på instagram-stories för några veckor sedan och då var det några som gärna ville det.

Den 22 maj stänger röstningen. Den som leder då i varje region blir finalist. Sedan är det en jury som väljer vinnarna. 

Utmärkelsen heter Visa vägen och jag är nominerad som Årets eldsjäl för att jag sprider kunskap om personer med funktionsnedsättningar på LinkedIn. 

Jag är otroligt rörd över att bli nominerad. Tänk, att det är någon som har sett det jag gör och tyckt att jag förändrar perspektiv på ett sådant sätt att de tycker att det är värt att uppmärksamma. Och sedan gör det. Jag blev rörd till tårar. 

Så kom gensvaret med röst på röst på röst. Så stort att jag är nära,  åtminstone en regionseger. Nu är det bara dagar kvar till regionfinal. 

Om du vill, får du gärna lägga en röst på mig.

https://visavagen.samhall.se/nominerade/ann-charlotte-jonsson/

#1 - - annika stiernstedt:

Jag blir också rörd av att du blir nominerad och du förtjänar att vinna med allt engagemang du visar, inte minst för att du delar med dig och lär oss andra, vad vardagen innebär att leva livet på ett annat sätt.
hälsningar Annika

Svar: Tack Annika för dina vänliga ord. Det värmer i hjärtat.
Ann-Charlotte