We decor life: Till bords

Sonen är i sitt rum och maken på sitt kontor och jag förbereder nästa stund då vi samlas. Jag tycker om att ha de där stunderna tillsammans var och en för sig. Att höra små ljud av liv och ändå ha en egen stund. Då blir de små hållpunkterna då vi samlas desto viktigare. 


Bästa stunderna är fikastunderna. Här har vi dukat till förmiddagskaffe vardagsrummet till brassprak. Nu väntar en dag i trädgården. Jag har en rabatt jag vill bredda och maken eldar sly och fyller en container med gamla garderober och skräp. Och Hobbiten är redo för studsmattan. Men först en kaffepaus. 

Kaffeservisen heter Blåklint, glasunderläggen kommer från Svenskt Tenn och brödet från Roslagsbagaren. Kaffekannorna är Gustavsberg. 

Tillsammans är också temat på Weronica med bloggen Living by Ws Fototema. Under vinjetten We decorlife bjuds de bloggare som vill att delta kring ett gemensamt tema mellan torsdag och söndag. Den här veckan är temat "till bords". Jag är så glad över det här initiativet. I bloggens ungdom var det väldigt vanligt och jag har saknat den gemenskapen. Det var ett sätt att hitta ny inspiration och också ta del av en gemenskap jag gillade. 


Klicka in på Living by W för att se mer

Living by W - We decor life

Foto: Anncha, stiligahem.se

#1 - - emma - mode- mamma:

mysigt =)

ha en bra lördag
kramis

Svar: Tack så mycket. Det har varit en skön helg så här långt. Vi har ingen sol här, men det är ganska skönt ute. Fortsatt trevlig helg
Stiligahem

#2 - - JUNITJEJ:

Kanonmysigt!

Svar: Tack så mycket. Hoppas att du får en fin lördagskväll
Stiligahem

#3 - - Weronica - Living by W:

Så kul att ha dig med i utmaningen! Jag hade hoppats på att det skulle kicka igång kreativiteten. Så fint du gjort. Många vackra detaljer!

Svar: Tack så mycket Weronica för att du bjuder in till den här utmaningen. Det ligger precis på rätt nivå för att jag ska kunna bidra. Jag skulle gärna vilja utveckla mitt fotograferande åt det här hållet, men tiden räcker inte till att både hitta på tema och utföra. Så kul!
Stiligahem

#4 - - anneliesblomsterochbakverk:

Så fint, Anncha! Och håller med dig, ska bli roligt att samlas kring ett veckotema framöver.

Svar: Åh så kul att du också hänger på. Veckans tema "till bords" passar dig som hand i handske. Glädjer mig till att se dina tolkningar framöver. Glädjer mig förstås alltid till dina vackra och inspirerande inlägg och recept. Följer inte så många bak och matbloggar, så du är en stor inspirationskälla där
Stiligahem

#5 - - Karin A:

Vilken härlig paus ni fick tillsammans och många fina detaljer du bjuder på. Jag kan verkligen hålla med om att jag saknar den där gemenskapen och att samlas kring olika teman. Det här blir kul!

Svar: Det känns redan kul tycker jag. Din blogg är en ny bekantskap. Bara en sån sak tillexempel. Önskar dig en bra vecka
Stiligahem

#6 - - Karin :

Vilken mysig känsla i din dukade thébricka. Riktigt känner den fina stämningen. Önskar ibland att jag vore en thédrickare, det verkar så rogivande på något vis.

Svar: Te är rogivande och avkopplande. Jag dricker kaffe på fm, men kl 15 vill jag ha te och när jag kommer hem från jobbet. Före Simon satte jag alltid på en kopp före middag och kvällsbestyr, nu blir det när sonen gått och lagt sig. Underbart
Stiligahem