6 x Rullvagn

Små lättflyttade bord kan man inte få för många av. Och bäst är rullvagnarna som är en oöverträffad värdinnehjälp när det är fest. Fördelen är att man kan duka serveringsvagnen i förväg någon annanstans och att man bara rullar fram härligheten när det är dags. Efter en lång middag rullas barvagnen fram fylld med coctails, glas och is. Eller varför inte använda den som tevagn. Det låter nog som om jag försöker övertala mig själv. Och visst är det kanske så. Jag har nämligen ine någon egen. 
Foto ovan: Alvar Altos Tevagn 900 för Artek. Bildkälla
 
Och vilken skulle jag själv välja? Jag lutar antingen mot den här klassiska från Svenskt Tenn eller Gam Fratesis vansinnigt snygga chariot.
 
 
Bästa IKEA remaken måste väl ändå vara den här av Vindalsö: Foto: valkoinen Harmaja
Uppdukad Festvagn. Foto: bildkälla
 
 Drinkvagn. Foto: bildkälla
 Rullvagn för lite av varje: Bildkälla
 
 
#1 - - Weronica - Living by W/Days and Weekends:

Och jag tänker mig min vagn som en stillebenvagn :). Tänk alla tjusiga små tingestar som skulle kunna få plats tillsammans med böcker, tidningar och annat i snygghögar. Det vore inte helt fel att trilla på en vintagevagn - i annat fall har jag ett långsiktigt sparande av presentmynt från Svenskt Tenn. Fint inlägg!

Svar: Ja det låter ju väldigt fint Weronica. Du är bra på snygghögar. Älskar ditt virrvarrträbord med snygghögar av vaser och tingestar. Mmmm. Så kul att du gillade inlägget också. Märker att jag får väldigt mycket inspiration när hjärnan fått frivarva och jag har tid att utforska inspirationen.

Tack
Anncha
Stiligahem.se