Gott Nytt År - Happy New Year

Gott slut på 2014 och Gott Nytt År 2015. Så här vid årets slut brukar jag alltid reflektera över året som varit. Vad som funkat och vad som varit mindre bra och vilka förändringar jag vill se under det kommande året. Några nyårslöften som så blir det inte. Däremot inriktningsbeslut.

2014 har varit ett blandat år. På inredningsfronten har tankarna mest gått till hemmet i stan. Efter att ha lagt vårt hjärta på huset och trädgården på landet under flera år kändes det på tiden att ge vårt huvudboende lite TLC. Vi möblerade om lite och införskaffade äntligen en soffa och en ny fåtölj. En efterlängtad taklampa till matsalen och rullgardin till sovrummet kom till. Den efterlängtade inredningen av vinden - blev framskjuten. Och nu efter julen flyttar vi ut temporärt medan badrummets vattenskada åtgärdas. Först tänkte vi passa på att göra om alltihopa, men nu åtgärdar vi bara skadan. På det privata planet har det varit turbulent. Under året bytte jag jobb och maken har haft sitt första räkenskapsår i sitt nya företag. Jag fick inreda hans nya kontor, vilket var en kul erfarenhet. Så har det varit en hel del med sonen. Vi får kämpa för att han ska få hjälp att utvecklas och målet under hösten har också varit att hitta mer avlastning för oss också. Men det privata livet har ändå mest präglats av mina föräldrar. Min pappas hastiga insjuknande, hans svåra sjukdom och plötsliga död förändrade livet helt här under hösten. Mina båda jättefriska och "unga aktiva"föräldrar blev båda över en natt invalidiserade och behov av daglig tillsyn. Min mamma fick mitt i allt  ett allvarligt benbrott och genomgick två operationer under de 20 dagar hon tillbringade på sjukhuset. Det var en tuff höst. Behållningen är min sammansvetsade familj, mina fantastiska syskon och min beundransvärda mamma. Vi håller ihop.

För 2015 hoppas jag kunna utveckla bloggen och hitta tillbaka till mina träningsrutiner. Jag skulle också vilja hitta ett område att förkovra mig på. Om det är yrkesmässigt eller privat kan jag inte bestämma mig för. Lever man med en make som  driver eget och har en son med speciella behov så finns det inte mycket egentid. Det blir efter klockan nio på kvällarna. Jag är ofta så trött då att jag inte nyttjar tiden ordentligt. Jag tänkte göra en plan med saker jag vill göra och försöka beta av dem. När det gäller bloggen leker jag med tanken att göra exteriöra inlägg emellanåt. Alltså skriva om arkitektur, som är ett av mina stora intressen. Men jag återkommer till det. Och här vill jag gärna höra vad du tycker. Är det något du vill se mer av, eller mindre av så är det välkommet med en kommentar, om du har tid och lust...

Nu vill jag önska er alla ett gott slut och ett gott nytt. Vi ses 2015
#1 - - Hanna:

Vilken fin, och gripande, nyårssammanfattning! Önskar dig ett Gott Nytt 2015! Hoppas att vi ses i något sammanhang framöver! Och det där med att lyfta in arkitektur i bloggen tycker jag låter som en strålande idé!

Svar: Tack för din fina kommentar Hanna. Jag hoppas också att vi ses i något mer sammanhang framöver. Gott slut och god ny början
Stiligahem.se

#2 - - Victoria:

Ett gott slut och ett gott nytt år till dig med! Jag tycker mycket om dina stilskolan-inlägg, kanske kan få in arkitektur där? Ska oavsett bli roligt och spännande att få följa dig även nästa år!

Svar: Så kul att du gillar stilskoleinläggen. Det är några kvar att publicera och så har jag tänk att arkitekturen kan komma in under stilikonsinläggen. Vad tror du om det? Ser fram emot att följa dig också under nästa år.
Stiligahem.se

#3 - - Anna:

Tack för en fantastiskt blogg med tidlös inredning och stil, helt i min smak! Jag önskar dig ett riktigt gott 2015 och ser fram emot bloggen vad du än väljer att fylla den med! Jag är säker på att bli inspirerad oavsett! Kram

Svar: Så glad jag blir för din kommentar. Tack så mycket för att du tog dig tid till det. Jag saknade själv bloggar med klassisk inredning och stil så jag är glad att du hittat det du söker här. Ett gott slut på 2014 och ett gott nytt önskar jag dig
Stiligahem.se

#4 - - vita_margarita:

Tack för en underbar blogg. Klass är ordet.
Önskar dig ett fint 2015 med tid för dig själv.

Svar: Tack för fin kommentar. Så glad jag blir. God fortsättning önskar jag dig
Stiligahem.se

#5 - - LInda:

God fortsättning! Det verkar som om ni lämnat ett tungt år bakom er- 2015 kan bara bli bättre!

Jag tycker om din blogg som den är men har inget emot några inlägg om arkitektur eller liknande. Så länge den inte blir en "reklampelare" som så många andra bloggar är jag glad.

Kram Linda

Svar: Tack Linda, så kul att du gillar min blogg. Och tack för att du tog dig tid. Jag kan lugna dig med att den aldrigkommer att bli reklamig och driven av nyheter. När jag någon gång skriver om nyheter är jag för det mesta sist ut 😊 och väljer att sätta det i ett sammanhang istället.
Önskar dig en god fortsättning på det nya året
Stiligahem.se