/ Trädgård /

Orangeridrömmar

(null)
Jag idkar dagdrömmeri. I min fantasi har jag gröna fingrar och är bohemiskt kreativ. Folk vallfärdar till mitt orangeri för min unika affärsidé och jag njuter av det enkla, praktiska och okomplicerade livet. Jag bedåras av ett orangeri som hör till trädgårdsmästarbostaden på Engholm slott. Bilderna är alldeles magiskt drömmiga och för tankarna snarare till Toscana än Mörkö. Sverige är bara helt fantastiskt så här års. 

Så föreställer jag mig vintermorgnar när man ska skrapa rutor i snålblåst och det är kolsvart ute och jag vaknar. Nja. Dagdrömmar är bäst som just det. Dream on. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Bara den här entrén får det att sjunga i hjärtat. 
(null)

(null)

(null)

Foto: Historiska hem#1 / / Karin:

Ljuvliga bilder! Tänk att något så bedagat och slitet kan bli så vackert. Jag funderar en hel del på hur vi påverkas av styling och fotografens blick och känsla. Speciellt idag i den värld vi lever i med sociala medier, plötsligt har bildspråk blivit lika viktigt som det skrivna ordet.

Svar: Jag tror verkligen att vi bedåras av fotografens skicklighet. Hade vi sett bilderna utan hängande skjortor och grönska är jag inte alls säker på att det sett lika lockande ut. Eller en dag när ljuset inte är fördelaktigt
Stiligahem