/ Roslagsbacken /

Ögonblicksbilder: Vårt lindblomsgröna kök

(null)
Är ni redo för riktiga ögonblicksbilder från Roslagsbacken? Håll i hatten, här kommer det. 

Så här ser det ut i vårt kök på landet. När jag publicerat mitt inlägg med köksinspiration insåg jag att jag inte visat hur köket ser ut. Så jag fuskar och tidigarelägger det här. Det här är hjärtat av huset och det är alltid något på gång här. De här bilderna tog jag för att kunna ha som utgångspunkt till en framtida köksrenovering, så det är bara att hålla till godo, eller blunda. 
(null)
Det här är motsvarande vy när vi flyttade in. Här kan du se fler mäklarbilder och en planskiss. 
(null)
Just nu har vi vårt terrass-utebord som matbord. Storyn om det är ett eget inlägg som jag får återkomma till, men jag gillar verkligen trädetaljer i köket. I taket hänger Cecilie Manz Caravaggio i jätteformat. Stolarna har herr J haft sedan långt före min tid. De kommer från Mio på 90-talet och vi har haft dem på Solåkra. 
(null)
Rakt fram ligger herr J:s arbetsrum, tillika gästrum. Jag drömmer om en köksö med en förlängd bardel där vi kan äta. På sikt blir det matsal i nuvarande uterum.
(null)
Vi kommer att sätta igen fönstret i köket och så blir det överskåp. Det blir också en ny ytterdörr. Samma sort som de mot altanen, fast en enkeldörr. 
(null)