/ Inspiration: lantliv /

Mood: aprikos och natur

(null)

Lagom till mässingshypen och de bleka trätoner lagt sig och trendblickarna och de stora kedjorna vänder sig åt ett annat håll så blir jag sugen på aprikos och gula toner i kombination med ljusa träslag. Jag undrar om inte mina Ghislane de Féligonde och min citrongula trädgårdsutstyrsel jag haft i många år i kombination med det varma vädret gör sitt. Jag vill omge mig av solen, helt enkelt. Jag har lite dubbla känslor och lite dåligt samvete för att jag njuter av värmen. Mina tankar går hela tiden till landets bönder som lider av värmen

Översta bilden: Agnes Bülow, Atelier Alt Sweden. Photo: Pernilla Hed, Sköna hem
 
(null)
Rosorna på landet. Foto:Anncha, stiligahem.se
(null)

Brända toner tillsammans med gult och rosa. Foto: Want that wedding


#1 / / Christina i Gbg:

Jomen visst är det absolut så.. väder och rosor påverkar! Även jag är i motsvarande mood! Vackert, så vackert! Min Ghislane de Féligonde gör sig för all del redo för nästa blomning. Aprikos och natur glöms inte för det. Det är oslagbart och står sig.. allt medan dahlior i annan praktfullhet gör sitt allra bästa på sitt håll för att rycka med en på helt andra sätt.
Tack förresten för inspirerande blogg!

Svar: Tack så mycket för dina vänliga ord och din kommentar. Jag rycks med av all blomsterprakt, haha. Det är verkligen härligt med den ena blomsterprakten som avlöser den andra.
Stiligahem