/ Uppåt väggarna /

Cinder rose


(null)

Jag har fått Farrow & Ball’s ljuvliga rosa färg Cinder rose på hjärnan. Jag vill bara ha ett rosa rum.  Jag försöker att övertala herr J om att det kunde vara fint på den framtida glasverandan, men han är inne på tapeter och det vore också kul.  Nu funderar jag istället på om inte gästtoaletten på landet skulle bli fin i rosa skrud. Då funkar de smårutiga gardinerna i hallonrött och grönt från Solåkra som jag satt upp. Idag är väggarna ljusblå.

Foto: Anncha, stiligahem.se


(null)
(null)
Jag har inte riktigt kunnat släppa tanken på en rosa glasveranda sedan jag såg den här. Foto: via Stiligahem
(null)
Här ser man hur fint det kan bli med rosa, grått och vitt tillsammans på träpaneler. Här lodrätt och hos oss vågrätt. Vår gästtoalett är ganska liten och här hoppas jag på att byta ut det stora badrumsskåpet mot en rund spegel och en nättare glashylla på sikt. 
Foto: Twuss.com

(null)
Gula metaller är en klassisk kombination mot rosa, men vita metaller ger ett fräschare intryck och passar fint i badrum. 
Foto: creatinghome.net


#1 / / Annika Stiernstedt:

Absolut gå för rosa! Har kulören Calamine i mitt lilla syrum/gästrum och man blir glad av det rosa, det blir så mjukt och vänligt. Som du ser på dina bilder blir det väldigt fint med oljemålningar till rosa väggar.

Svar: Åh Calamine är verkligen fin, lite renare och ljusare. Det är den där mjuka och vänliga känslan jag vill åt. En dag blir det ett rosa rum
Stiligahem