/ Roslagsbacken /

Roslagsbacken: snygg hatthylla

(null)
Det är detaljerna som gör att ett hem blir personligt. Och detaljer tar verkligen tid att hitta. Jag vet inte hur många sajter med hatthyllor jag letade på innan jag till slut fastnade för Kite klädhängare som både kändes rätt och prisvärd. För oss var det viktigt att kunna hänga kläder på galgar och också kunna förvara schalar, vantar eller mössor på en hylla, samtidigt som den inte fick vara för dominerande.
 
Hemma i stan har vi den här varianten men det kändes lite väl trist att ha samma på landet, även om jag var inne på det ett tag. Även om den heter "kite", dvs drake, så leds mina tankar till en stiliserad älgkrona och det är kanske den associationen som gjorde valet så självklart till vår timmerstuga. Vad tycker du?
 
Kite Hat Rack är ritad av Stockholmsbaserade designduon Johanna Asshoff och Hanna Brogård, dvs Asshoff & Brogård för Maze Interior. Maze har en minimalistisk approach ofta i kombination med glimten i ögat. En av mina favoriter från dem är den här och till landet har jag också funderat på den här.
(null)
 
 
(null)
 
hall