/ Roslagsbacken /

Roslagsbacken: Falu rödfärg svart och helgen

(null)
Vilken härlig helg vi har haft på Roslagsbacken. Sonen har varit på läger och herr J och jag har röjt i trädgården, fixat på altanen, haft goda vänner på middag, sågat träd och målat snickarboden i Falu rödfärg svart
(null)

(null)

Det kan tyckas som en märklig prioritering att göra massor av projekt när vi har egen tid, men med för oss är det avkoppling att göra något annat än kontorsjobb och kunna genomföra ett projekt från start till mål utan att bli avbruten. Nu är det vårstädat i rabatterna. 
(null)

(null)
Före:
(null)
Efter:
(null)

Från köksbordet är blickfånget vår vedbod på baksidan. Det är den jag ser året om flera gånger om dagen och jag har hela vintern väntat på att temperaturen skulle gå över +5 grader så att jag kunde måla den. Och den här helgen var det äntligen dags. 
(null)

Med stort vemod tog maken fram motorsågen för att ta bort ett körsbärsträd. Det har blivit kapat i toppen av de tidigare ägarna och hade börjat ruttna inifrån. Dessutom växte det nästan in i gästhuset. Det ska mycket till innan man sågar ned ett fruktträd, men nu när det är gjort ser jag massor av potential för den här platsen. Kanske en buske mot bilen och blommor i krukor på den lilla altanen. 


#1 / / Anonym:

Så tufft å läckert det blir Du är så fantastiskt säker på färger å design. Så kul att läsa och se om allt. 😘 😘 😘 👏👏👏 Gilla

Svar: Så kul att du uppskattar min blogg. Inredningsintresset är jag nästan född med. Att hitta vår stil på landet tog tid, men nu är det bara kul. Och boden behövde verkligen målas om.
Stiligahem

#2 / / Karin :

Uppskattar verkligen mörkt och svart som fasadfärg. Vackert till naturen omkring. Blir lite diskret på något sätt. Snyggt!

Svar: Svart smälter in och står sig väldigt fint mot det gröna
Stiligahem