/ I säsong /

Min stora dag

Det är inte vilken dag som helst, utan en bemärkelsedag av det slag man har varje decennium. I Danmark kallar man den rund.  Jag passade på att investera i något jag funderat på i många år - en bemärkelsekopp. 

Jag invigde den i helgen och kaffet smakade extra gott. Idag på självaste dagen är jag nämligen i London. Resan är en födelsedagspresent från min mamma och vi är där tillsammans och njuter dagar av kultur, shopping och god mat. Det kunde faktiskt inte bli bättre. 


Koppen, med fat och skål är "pansy" i den förhållandevis nya serien Flora från Royal Copenhagen. Det är en härlig känsla att packa upp presenter, så jag valde att få min gåva inslagen. Och paketinslagningen var precis så fin som jag hoppades. Matt "Royalcopenhagenblått" papper, vackra bomullsband och fina etiketter. Dessutom fick jag deras stora katalog. Paketeringen ska inte underskattas. Den tillför känslan av lyx och gör paketöppnandet minnesvärt. Fast en stor tjock katalog, ett kilo papper, jag inte önskat har en liten bitter eftersmak i hållbarhetstider. Fast mest är jag väldigt glad. 

I ett tidigare inlägg skrev jag om vår familjs bemärkelsedagstraditioner. Hur ser det ut i din familj?

Stiligahem om bemärkelsedagar
#1 / / lisbeth Olsson:

Gratulationer på födelsedagen och vilken vacker kopp jag har också spanat på den men jag har samma modell men i vitt med guldkant dom är verkligen goda att dricka ur
hälsningar Lisbeth i Malmö