/ Inspiration: stiliga hem /

Jag som aldrig...

 
 ...vinner, vann!  Och priset damp ned i min brevlåda precis i samband med min födelsedag. Det gjorde förstås att jag kände mig extra firad. Och jag vann något jag värdesätter extra mycket så här års. En riktigt lyxig och snygg ullpläd med brun läderkant från Skargaarden via en tävling på trendenser

Pläden kom genast till användning nu i helgen. Elektrikern har påbörjat ett jättejobb här hos oss på landet men inför helgen glömde hon att sätta på värmen igen. Det blev minsann ett kyligt bemötande, men också en möjlighet för hela familjen att kura tillsammans under den nya och varma pläden. Den höll oss varma tills brasan fått upp ångan. Jag tycker redan väldigt mycket om den tjocka härliga känslan och den fina läderkanten. Den fina teservisen på bilden köpte jag på Fortnum and Mason i London.

 
Vi har ganska stora planer framför oss när det gäller huset, men det viktigaste just nu är belysning. När vi åker hit så här års möts vi av ett helt mörkt hus. Och vi måste ta oss genom "glasverandan" och genom hallen för att kunna tända lampor. Vi har inte ens en fungerande utebelysning på framsidan. Även när vi är på plats ser huset mörkt ut. Så nu blir det utebelysning, spottar till hallen, nya klädkammaren, biblioteksgången och arbets/gästrummet. Element flyttas och vi får nya uttag och dimrar på sina ställen. En del av förändringarna är förberedelser till den större insatsen vi planerar nästa år. Mer om det en annan gång. 
 
Pläden är formgiven av Martin Dos Santos och har en tjock och lyxig karaktär. Den fina läderkanten ger en snygg kontrast till det grå. Jag är mycket glad över den.
Min tekopp och kanna kommer från Fortnum & Mason i London. Den är precis gjord för en kopp te, med påfyllning. Perfekt för mig.
Här kurar jag gärna upp mig på helgerna med en tidning
 
Foto: Ann-Cha, stiligahem.se