/ Inspiration: stiliga hem /

Breda ränder

Det här kittlar ner i hjärteroten av min estetik. Tycker om allt, och ögonen dras särskilt till de bredrandiga kuddarna. Det ska nog bli en sådan chokladbrun när jag får det nya bruna sofföverdraget till den grå soffan. 

När vi bytte vårt bruna träbord till ett svart så försvann den bruna kopplingen till skrivbordet och till de brunvita ticking-stripe gardinerna. Jag funderade ett tag på en färgad soffa, men kunde inte släppa tanken på att chokladbrunt och gräddvitt är så snyggt ihop. Så jag bestämde mig för det. Och nu väntar jag bara på att det ska komma. Tills dess fortsätter jag att njuta av det här hemmet där man kombinerat mahogny och svart. För mig är det empirens färgkombination, vilket alltid är tio poäng.

 
Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag hittade bilderna. 
 
 
#1 / / eastcoastmom i Connecticit:

Verkligen snygg inredning! Färgerna är så harmoniska tillsammans.

#2 / / Annika Stiernstedt:

Personligt och perfekt, och så enkelt! Mycket inspirerande bilder. Ja, man skall inte underskatta brunt, det ger värme. Tror det blir fint hos er.
Kram
Annika

Svar: Så kul att du också blev inspirerad av de breda ränderna. Tyckte mycket om det. Häromdagen höll jag i en bredrandig skjorta och blev sugen på ett inköp. Tydligen snurrar dessa breda ränder i mitt huvud. Trevlig onsdag
Stiligahem