/ Renovering /

Snygg utbyggnad på 50-talshus

Det är verkligen härligt med rymd i ett rum. På femtiotalet byggdes en hel del hus där de sociala ytorna, som vardagsrum och kök, placerades på övervåningen medan sovrum placerades på nedervåningen. Tvärt om mot vad den nutida människan vill ha. Det här är ett exempel på en riktigt trevlig utbyggnad där man binder ihop övervåningen med markplan genom ett stort rymligt vardagsrum. Riktigt snyggt gjort!  
Vilken härlig rymd i det här rummet. Det jag också gillar är att man valt att lägga samma sorts golv över både de gamla och nya delarna. På det viset hålls allt ihop.
Det gamla vardagsrummet har blivit matsal, gissar jag 
Med den öppna planlösningen mellan ny och gammal del kan man njuta av den öppna spisens sprak även från utbyggnaden
Rymliga sociala ytor
Här ser man utbyggnaden och husets planlösning. 
bygga ut
#1 / / Maria Pettersson:

Så fint! Modernt ändå, för att vara från 50-talet! :)

Svar: Visst är det fint. Jag tror att de har gjort ganska övergripande renoveringar här. Tyckte mycket om utbyggnaden. Trevlig vecka
Stiligahem

#2 / / Birgitta Paues-Murray:

Mycket stilig modernisering av huset. Smarta lösningar, praktiskt modern trappa, tjusig läder fåtölj i vardagsrummet. Det jag skulle vilja ändra på att det vita matsalsbordet och stolar. Vitt, nej något annat känns mer inspirerat. Antingen klassisk mahogny bord med italienska moderna läderstolar kanske i vinrött eller något färgglatt modernt plast. Kanske lite Tribal Art för att visa att även den kontinenten har klassisk stil. Overall 7 out of 9

Svar: Vi reagerar på just samma sak. Jag funderade ett tag på om jag verkligen skulle ta med bilden met det vita matsalsbordet och stolarna av just den anledningen. Det hade ju varit så snyggt med ett mahognybord där,meller något annat ickevitt. Du har så rätt.
Stiligahem