/ Inspiration: stiliga hem /

Inspiration: Vår på Östermalm

Den senaste tiden har det blivit väldigt mycket surfande på fritidshus. Utomhusmiljöerna är underbara, men de har sällan en inredning som tilltalar mig. Jag kan se bortom det, men kanske är det just därför som jag faller för det här hemmet, som prickar in ganska många rätt på så-här-ska-det-se-ut-2017-skalan. Helt oavsett tar jag med mig några idéer härifrån till min egen inspirationsmapp. 
Den större matplatsen är fin, men det mina ögon fångas av är den lilla matplatsen som man så enkelt fått till genom att låta bänkskivan gå en liten bit över underskåpskanten. Jag har alltså en förkärlek för barkök. Kanske är det mitt undermedvetna som pockar på och tycker att det är dags att jag tar tag i den här delen i mitt eget kök. Och så tror jag minsann att den stora "syltburken" blivit den nya Daggvasen. Notera också att det är de vita metallerna som dominerar.
Det är inte mycket extra utrymme som behövs för att skapa ett barkök. Här är det nog 30 cm utanför skåpstommen. Fint tycker jag att säljarna valt samma material på vägg och bänk. 
 Dagbädden Couch 775  och en Beni Ourain matta. Mina ögon dras alltid till dessa zebrarandiga kuddar. Jag får se till att skaffa en själv snart. 
Stilleben som det ska se ut med Kinfolkinspiration, naturfärgade penslar och lite silver.
Vitt grått och brunt är en färgställning jag själv tycker mycket om.
 
 
 
 
dagbädd / kök / matplats / vardagsrum
#1 / / Sofia:

Gudomligt snyggt. Kram från Switzerland, //Sofia ( www.sofiacm.com )

Svar: hej Sofia, så kul att du har hittat hit och att du också gillade lägenheten. Jag fick sådan vårkänsla av bilderna. Önskar dig en trevlig helg
Stiligahem