/ Inspiration: stiliga hem /

Breakfast room

Ibland när jag drömmer stort föreställer jag mig ett frukostrum, en harmonisk plats för dagens första och kanske viktigaste uppgift. Med små medel kan man skapa ett rum i rummet. En plats för just det, utan att lägga beslag på ett helt rum.

Blir sugen på att göra en sån här plats hemma framför det stora fönstret i vardagsrummet. Eller kanske i ett framtida boende. Bekväma stoppade stolar och ett litet bord. 
Här har man valt ett bord med klaffar som man kan vika upp för ytterligare platsbesparan. Själv skulle jag gärna ha ett litet mahognybord.
I en del lägenheter finns det inte fönsterkarmar. Vi har en sådan plats hos oss. Att bygga ett konsollbord med snygga läderinklädda ben är ett fint alternativ. 
Foto: Alexander White
http://alexanderwhite.se/objekt/716563/

#1 / / Veronica Wallgren:

Åh vad fint!

Svar: Åh tack så mycket. Vad kul att du också gillade det. Trevlig kväll
Stiligahem.se

#2 / / Birgitta:

Ja, vad trevligt, man kan ju även äta en middag där. Behöver inte vara så stora bord.

Men, min önskan är, att ha en liten Gustaviansk soffa i köket, bredvid matsalsbordet och bakom stolarna.

Hälsar Birgitta

Svar: Hej Birgitta, visst skulle man vilja sitta på den här platsen typ jämt. Jag hör till den lite måltidsromantiska typen. I mina drömmar har jag en plats för frukost, helglunch i köket, middag i matsal och fåtölj till eftermiddagsteet. Det är kanske helknasigt att fantisera om sånt som är onödigt men kul. Vi har ett ganska litet kök som idag helt saknar sittplats

Det är så fint med gustavianska soffor och det låter ju härligt att ha en sådan sittplats i köket. Hoppas du får möjlighet att realisera din dröm
Stiligahem.se