/ Inspiration: stiliga hem /

Det är detaljerna som gör det

Vad är det som gör ett hem mysigt? Jag funderar en hel del på detta när jag surfar på bostadssajter. Det är detaljerna som gör det. Att det finns grönska, en blandning av kalla och varma färger, något som bryter av och ger en kontrast, något i en organisk form och en genomtänkt färgskala. Det här hemmet har mycket av detta.
Hur skulle det här hemmet uppfattas om de ljusblå sängkläderna inte var där. Om man nöjt sig med bara vitt? Eller hur hade det uppfattats om man hade haft ett gult sängöverkast eller ett beige. Är det någon färg som hade varit ännu finare? Och herrbetjänten, hur mycket gör inte den för helhetsupplevelsen. 

Det ser ju väldigt fint ut med kläderna där på hängaren, men frågan är hur praktiskt det är.Foto: Ekenstam
#1 / / Annika Stiernstedt:

Godkväll,
I detta hem bor en av våra söner. Kul att du gillar det.
Bästa
Annika

Svar: Nej men det måste ju kännas väldigt märkligt att jag hittade just hans hem. Väldigt fint, fattas bara när han har dig som mamma. Trevlig kväll Annika
Stiligahem.se

#2 / / Annika Stiernstedt:

Godkväll,
I detta hem bor en av våra söner. Kul att du gillar det.
Bästa
Annika

#3 / / Annika Stiernstedt:

Ja, jag ler ofta för mig själv över dina blogginlägg. Trots att vi tillhör olika generationer, så känns vi som tvillingsjälar.
Älskar din blogg.

Svar: Tack så mycket Annika för dina ord. Ja, jag har tänkt på det också, att vi tycks ha samma estetiska uttryck. Jag ler ofta igenkännande över dina kommentarer också. Jag har nog en ganska klassisk inredningsstil och är rätt präglad av min mor också.
Stiligahem.se