/ Allmänt /

10 x Julklappstips 2016

 
 
Jag har satt ihop en önskelista med önskningar för både nu och senare. I år tycker jag att det är svårt att önska mig något. När ett helt hem är magasinerat och vi har skåpen här hemma proppfulla med saker från landet så känns fler prylar kanske inte som det mest prioriterade. Kanske ska jag helt enkelt bara önska mig Ingenting. Här är i allafall en lista på tio stora och små önskningar. 
 
1. Tofflor "Annie" i silver, Shepherd of Sweden, | Mina härliga ulliga varma tofflor har jag nu hasat sönder. Ett par silvriga och varma tofflor ger den vardagslyxiga känsla jag behöver. 
 
2. Grytunderlägg "Dew" av Objecthood, Skultuna Ett stort grytunderlägg med plats för två kastruller som är snyggt nog att alltid stå framme på vårt svarta bord.
 
3. Träningskläder "Louise", Kari TraaTräningskläder ska vara roliga. Jag vill vägra svart och önskar mig ett set från Kari Traa. 
 
4. Boken "Dagar på Drottningholm" av Prinsessan Christina fru Magnusson, Bonnier Fakta, Bokus| Vackra bilder av Ralph Thurander och ett intressant bakom kulisserna perspektiv passar perfekt som jullitteratur. 
 
5. Blender MMB42G1B vit, Bosch, John WallJag lurar mig att tro att det kommer bli mer smoothies och rawbollar med en blender.
 
6. Matta "Cornici" av Ami Katz, Vandra-RugsJag fortsätter att drömma om ett rum där jag kan ha den här mattan. 
 
7. Glas "Lempi", Iittala, Cervera Våra vardagsglas gör vardagen till en fest. Vi behöver fler än de fyra vi har. 
 
8. Högtalare Beoplay A1, Bang & Olufsen, Elgiganten En snygg portabel högtalare skulle verkligen behövas här hemma. Bang & Olufsen har nog den snyggaste på marknaden.
 
9.  Stol "Vilda 3" av Jonas Bohlin i bok och svart läder, Gemla, Svenssons Jonas Bohlins tolkning av den klassiska kaféstolen slår an strängar i mig. Den här ska vi nog ha i köket - om jag får bestämma.
 
10. Smulset, bordsskyffel och borste, Andrée Jardin, Ellos. | Vi torkar bord och dammsuger för jämnan. En snygg bordsborste kanske gör livet lite roligare. Collage: Ann-Charlotte Jönsson, stiligahem.se 
önskelista
#1 / / Karin :

Jag lovar, det blir mer smoothies och rawbollar med en blender! Härlig lista här! Trevlig helg!

Svar: Då hoppas jag verkligen att tomten läser bloggen. Trevlig helg
Ann-Charlotte Jönsson