/ I säsong /

Alla helgona helg

Här är det Halloweenstämning med orange toner. Hos oss firar vi med en blandning av två traditioner. Färgerna är orange men traditionen ligger närmare klassisk Alla Helgon. Vi brukar alltid sätta ljus på farfar och farmors grav. I år åker vi också förbi en annan grav, den minneslund där min pappa ligger, och då tillsammans med mamma. Och så blir det höstmarknad. 
Det är ganska blandade känslor i år. Jag känner mig ganska känslig. Det var ju vid den här tiden förra året som båda mina föräldrar låg på sjukhus. Och allt förändrades. Och särskilt för mamma. På många sätt var det skönt att allt gick så fort med pappa, å andra sidan släpar sorgearbetet och chocken efter. Jag påminns om den fina tiden jag fick med min pappa. Egentid. Pratstunder till nyheterna och middag ihop. Bara vi. Så glad jag är för det. 
 
Den här helgen handlar både om tid med den egna lilla familjen och så med syskon och deras familjer med på lammstek hos mamma. Och så blir det höstmarknad. Hoppas att du också får en fin helg