/ Hos oss i stan / Inspiration: stiliga hem /

Moodboard: Badrum

 
Efter 2,5 badrumslösa månader känns det nästan surrealistiskt att vi faktiskt snart ska flytta hem. Idag påbörjas kaklingen hemma och i mitten av nästa vecka tas all plast bort. Och jag tänkte att ni kanske var lite nyfikna på hur det kommer att se ut? Ja, egentligen blir det inte så annorlunda mot hur vi hade det tidigare. Det kanske låter lite fantasilöst, men faktum var att vårt badrum var väldigt snyggt förutom ett par detaljer - och de ser jag till att ändra nu.
 

Inköpslistan

1. Handfat,
Premium 55 med handukshängare, Catalano. 2. Tvättkorg, 441, Vipp3. Toaletthållare, knoppar och duschtvållshållare, Air, Smedbo. 4a. Klinker till golv och väggar, Interni Ghiaccio matt vit 10x10, Konradssons Kakel. 4b.Glasmosaik, Gemme brunt, Bisazza. 5. Badrumsblandare Axor Cittero M med pop up ventil från Hans Grohe. 6. Tvättmedelsburk, Cube, Bruka Design. 7. Högskåp med spegeldörr, Godmorgon, IKEA. 8. Handdukshängare fyra armar med värme, Fiskebäck, Nordhem. 9. Spegel. 10. 2 glashyllor ovanför tvättmaskin, Montana, Miller Bathrooms. Foto: respektive leverantör / stiliga hem

Vårt badrum är inte direkt stort, men det är funktionellt. Vi kommer kakla en hörna i den bruna bisazzamosaiken och resten i samma vita klinker. Det gäller att hålla ned på antalet material när man har ett litet badrum och därför har vi valt samma platta till golv och tak. Personligen tycker jag att matt kakel ger en exklusivare känsla, så det blev det. Tidigare hade vi mosaik på golvet och det kan jag verkligen inte rekommendera. Fogar suger åt sig damm och efter en duschning såg det alltid stökigt ut. Ovanför toaletten har vi en hylla i carraramarmor precis som vi har i alla våra fönsterkarmar och på hallgolvet och ovanför tvättmaskinen sätts två rader hyllor upp där jag har tänkt förvara tvättmedel och annat. 

 
Foto: Moodboards / Stiligahem.se
badrum
#1 / / Johanna:

Hej!Snälla berätta hur du beställde handfatet? Eller hittade du det via en återförsäljare? Har letat överallt efter det perfekta handfatet till min badrumsrenovering- men hemsidan ger mig ingen hint om hur jag får tag i det?

SÅÅÅÅ tacksam för hjälp!

Kram J

Svar: Hej, jag beställde via en av märkets återförsäljare. Det går också att beställa hos leverantören direkt. Jag googlade som en galning för att hitta det perfekta. Lycka till. / anncharlotte
Stiligahem.se