/ Hos oss i stan /

Vändning


Ibland har livet tvära kast. För två veckor sedan hade jag två pigga föräldrar. Nu är de båda konvalecenta. De lever. Tack och lov. Pappa fick en stroke för två veckor sedan. En lindrigare och han kan röra sig och tala men har mist kraften i höger arm och i en rad självklara funktioner. Rehab hade precis kommit igång. Och så i förrgår ramlade mamma i träskorna och bröt ankeln rätt av och ligger nu på sjukhus och väntar på att svullnaden går ned så att hon kan opereras. 

Det är en stor omställning och det bästa i allt är att vi är så synkade och samkörda i familjen. Syskonolikheten som barn blir styrkan i den nya projektgruppen. Pappa kan inte värma mat eller bära sin tallrik och behöver tillsyn. Så på några minuter har vi fixat schema och intar olika roller. Inget gnäll eller tjiv. Ett sammansvetsat gäng av pragmatiska personer. Så om det blir lite långt mellan inläggen så vet ni varför. 
#1 / / Weronica - Living by W/Days and Weekends:

Så det kan bli i livet. Tänker på dig och familjen och önskar styrka i stunden. Kram

Svar: Tack weronica
Stiligahem.se

#2 / / vita_margarita:

Härligt när det fungerar så bra mellan syskonen. Mindre bra att föräldrarna inte mår bra, men tyvärr så händer mycket när man blir äldre.

Svar: Ja, det händer mycket och ibland går det otroligt fort.
Stiligahem.se