/ Inspiration: stiliga hem /

Tine K goes classic


Det var längtan efter bloggar med tidlösa hem. Att se inspirerande miljöer som byggts upp av stilsäker hand under flera år. Hållbarhet istället för modeflugor. Att vila ögonen på bostäder med årsringar. Det var allt detta som fick mig att starta stiligahem. En del antikt och klassiskt, en del designikoner och en del trend - allt i kombination med inslag för vetgiriga. Så var och är tanken. 
 
Kanske är det för att jag själv har kommit in i en mognare fas, där basen är klar och jag nu vill investera i inredning som jag kommer vilja ha livet ut. Att jag gillar kvalitet. Välgjorda grejer. Att jag har möjlighet att välja. Att jag uppskattar form och färg och faktiskt blir gladare av att omge mig av det som är fint. Att jag tänkt att det kanske är en släng av medelåldern att längta efter klassiker. Japp, där sa jag det. Medelåldern. Och är man fyrtio plus är man väl det. 
 
Kanske är det därför jag glädjer mig lite extra åt att se när ett företag som lever på att sälja livsstil och trend satsar på bilder i klassiskt vackra miljöer. Nya produkter i antika miljöer. Min kopp te, helt enkelt. Har hela inredningsbranschen blivit medelålders? Är det bara ett sätt att rättfärdiga slit och släng? Eller är det helt enkelt en ny trend? 
 
Och så erkänner jag att jag så smått faller som en fura för det grå, den puderrosa i kombination med de vita väggarna och gulddetaljerna. Och att jag också är svag för det skandinaviskt minimalistiska inredningarna. 


 

Foto: www.tinek.dk 
tipstack till trendspanarna.nu
#1 / / Lee Larsson:

sv; Tack så mycket! Detsamma :)