/ Inspiration: stiliga hem /

Expandera

Det finns en hel del såkallade premiummäklare på bostadshimlen. Och just när jag undrade om det verkligen fanns plats för ytterligare en, så startar auktionsföretaget Bukowskis, sin Real Estate business. Branding is everything. Med ett sådant varumärke i ryggen hoppar de redan in i premium-klassen.
 
Men de är inte bara nya. De har en ny nisch med både bostadsmäkleri och försäljning av föremål "Du som söker efter eller vill sälja ett hem får därmed inte bara möta några av de skickligaste och mest välmeriterade mäklarna i Sverige, du får även tillgång till över 140 års samlad konsthistorisk kunskap", som det skriver på hemsidan. Vet du, jag tror det finns massor med stressade människor som gladeligen väljer en "one-stop-shop".
Jag är svag för Nationalromantiska hus och det här huset i Båstad är otroligt fint. Kanske lite väl vitt och kanske lite väl "rätt" för att vara i min smak, men fint. Läget vid vattnet är helt ljuvligt, bara för att nämna något. Man kanske skulle ta och flytta söderut?
 
Foto: Bukowskis Real Estate
Bukowskis / nationalromantiskt / stiliga hem